Zdarma Vánoční punčocha Patterns

Posted by Jiky at 6:21 PM

Monday, October 26, 2009

Hledáte prostřednictvím stovek punčochy v nespočetných obchodech ale ani jeden z nich se zdá být s tímto okrajem, který jste zoufale hledali? Nebuďte zklamaní.
Tady jsme, a poskytuje tak řešení, které jsou povinny zázraky pro vás. Máte-li větší sklon dávat průchod na vaší kreativity, můžete skutečně ušít si vlastní vánoční punčochy, půjčovat umělecké dotek jí zdobí ji se svými vlastními návrhy a jsou pyšní na to sám na sobě.

Pokud se náhodou jeden z mála, kteří mají fascinace šitá Stockings, máme dobrou zprávu taky. Ready-made Sew vánoční punčochy jsou k dispozici také v prodejnách, které by určitě vyhovět Vašim požadavkům a vkusu.

* Jsme příliš obeznámeni s pletené punčochy. Stávku rozdíl letošní Vánoce zvolena Sew Christmas Stockings. Rack mozek vymýšlet nové vzory a motivy. Prozkoumat různé tkaniny a pestrou textur, jako jsou suroviny, klíčového pro vaše kyčle Sew Christmas Stockings tohoto roku.
* Výběr vhodné barevné paletě je velmi důležité. Kontrastní barvy jsou obvyklé sázky. Pokud jste dostatečně odvážná jiných světlých a pastelových odstínech, přičemž má na paměti, které se navzájem doplňují.
* Pokud jde o textury, cítit a tkaniny jedná o trochu experimentování udělá více škody než dobře. Plsti, brokáty, fleece, samet a satén jsou nejčastěji používané materiály.
* Satin, řetězec a rybí stehy jsou ideální pro definování okrajů, zatímco tělo a manžety vypadají pěkně pokud je vyzdobena appliqués, krajek a lehké motivy.
* Pro více luxusní pohled řádek manžetou s kůží a vyplnit své iniciály vyryté na manžetu s korálky, flitry a krystaly nebo jednoduše připojit pompoms střapce a poskytují jim to hravější pohled.

0 comments: