Prošívaná Vánoční punčochy

Posted by Jiky at 10:21 AM

Saturday, October 31, 2009

Prošívaná Christmas Stockings
Prošívaná Christmas Stockings je dobrý pre-Christmas cvičení pro děti držet je zasnoubená. Jednoduché vzory patchworku pohled opravdu ohromující o punčoch Vánoce.
Jak udělat prošitá Christmas Stockings

* Barvu a přikrývek tkaniny je možné zakoupit ty podle výběru. The prošívaná vánoční punčochy lze také uvádí jako dárky pro hosty. To může být také dobrým zdrojem vánoční dekorace.


* The tkanin používaných pro výrobu přikrývku punčoch by měla být nejlépe bavlněné. Prošívaná Christmas skladování vypadá nejlépe, když jsou velká. Zvolené barvy musí být tučný, nebo může mít také motiv vánoční bílé, červené a černé.


* Kousky látek by měla být šitá společně se ze dvou vrstev vpředu a jedno vzadu. To by bylo prospěšné, kdyby si mohli papíru rozložení intenzity do rozjezdu. To lze provést zkopírováním ponožka nebo punčochu v papírové podobě. Proužky oblečení by měly být řez a brož ní dává tvar ponožka.


* Základním úkolem je dát něj "L" tvar. Nášivka pracovní lze udělat i zdobit punčochy. Stehy lze široká, takže osazení, a proto vypadá patchier přitažlivější. Hlezenního kloubu a prsty by měly být zdůrazněny k jejímu odvolání více.


* Prošívané vánoční punčochy lze také koupit v prodejnách, a také on-line. Ale je to vždy lepší aby bylo po ruce a přizpůsobit jej.


* Jako týče textur, klidně a tkaniny jsou o trochu experimentování by udělal více dobrého nežli zlého. Plsti, brokátu, fleece, samet a satén jsou nejčastěji používaných materiálů.


* Satin, řetězec a rybí stehy jsou ideální pro definování okrajů, zatímco tělo a manžety vypadají pěkně pokud je vyzdobena appliqués, krajek a lehké motivy.


* Pro více luxusní pohled, přímka manžety s kůží a vyplňte své iniciály vyryté na manžetou s korálky, flitry a krystaly nebo jednoduše připojit pompoms střapce a půjčovat je hravější pohled.

0 comments: