Vánoční Obchody v Zimbabwe

Posted by Jiky at 6:21 PM

Friday, October 16, 2009

S kulatými Vánoce rohu, všichni se snaží zajistit inovativní sprchami a kryty, které by jim vyčnívat z davu.

Ale pokud řemesel ve svém rodném městě staly se tak velmi časté, že dostanete se na stejnou starých zdobit police každého jednotlivého obchodu, zajistit nákupy dovolenou cum horečka v jakékoli jiné zemi dle vašeho výběru odkud můžete přinést vánoční suvenýry a vzpomínkou na své blízké a drazí, které by představovat jako sprchy Vánoce pro sváteční.

Pokud se řemesla a ručně tkané a dekorativní výrobky jsou podle vašich představ, jste povinni jako zboží Zimbabwe nabízí. Zbytky domorodé kultury v Zimbabwe se tak velmi jasně odráží v handiworks obyvatel, že by mohli jen vzít si tisíce let zpátky v čase. Vánoce obchody v Zimbabwe většinou řešit v původních řemesel, které prodávají jako běžné během turistické sezóny miliony především stádo získat pohled vzácných tropických druhů rostlin a živočichů a zároveň dobrodružnou po naučné stezky, dopřát v divoké vodě rafting nebo turistika.

Pokud se řemesla jsou to, co vás konkrétně zajímají se, zkuste turistiku vesnice a méně-známý měst, kde byste mohli klopýtnout přímo úděsná řemeslných předmětů, které i za ceny až na dno. Spokojit hromadný nákup, protože tyto položky jsou mnohem dražší ve městě obchodech.

Máte-li pouze sběr vzpomínkou na své lidi zpět domů, si slavný Bulawayo Center v Bulawayo sloužit svým účelům.

Jedním z hlavních atrakcí v Zimbabwe, Eastgate centrum je v podstatě nákupní středisko cum administrativní budova, která je známá pro její pasivní chlazení technologií. Nachází se ve střední Harare, na Rubert Mugabeho Avenue a Second Street, to je pravděpodobně první stavbou na světě zavedly tuto technologii a brát ho jako sofistikované výšek.

Ostatní centra jsou The Mall v Harare a The Mall Westgate.Pokud chcete, vše pod jednou střechou, navštivte prodejen Meikles a Barbours. Meikles Afrika Ltd vlastníkem nikoli jen několik obchodních domů v Zimbabwe, ale jsou také majitelé docela počtu luxusní hotely.Tak spokojit dva v jednom režimu. Rezervujte luxusní hotel oblek a obchod dokud se kapka.

0 comments: