Personalizované Christmas Stockings

Posted by Jiky at 2:21 PM

Friday, October 30, 2009

Osobní Christmas intenzita je dědictví perfektní dárek pro dítě nebo vnouče. Vánoční karnevaly má individuální styly vánoční punčochy od klasických až po současnost ruka-namaloval špičkových návrhářů, takže vaše dovednosti šití přinést nejlepší výsledky.

* Skandinávské Vánoce vzory jsou ideální začít rodinné tradici se pletené vlny. Každý skladování je ruka-pletené s péčí s minulým časem. Nápadné barvy jsou Cranberrry, Heather smrk, smrk Light Grey.
* Vyberte si z Bubeník a Tree, Santa je Seznam, Hearts a anděly, Sobi Santa, Santa mléko a sušenky, a Santa je vinný sklípek ve všech odstínech Paternayan perské příze.
* Bavlna perla závity, i když nákladnější než v prvním případě jsou použity pro ruční Kris Kringle-maloval krajky design ukazuje Santa účetní taštička oblečený v ostrém červené přilákat drobné davy.
* Srpen vzory, jako madona s dítětem, nabízí nejkrásnější a omezené krajky malované vzory v plné barvě na plátně 10/20 Penelope. To umožňuje šička dělat Half kříže nebo kontinentální steh nebo Pettipoint. Dodatečné bavlněné příze a matné lze zakoupit za Basketweave Continental nebo stehy.

0 comments: