Christmas punčocha Ramínka

Posted by Jiky at 10:21 PM

Thursday, October 22, 2009

Christmas Stockings Věšáky
Vánoční osazení ramínka od karnevaly Vánoce jsou tady, aby postarat se o ty ceněných majetky vaše. Jejich je obrovskou škálu stylových punčocha ramínka dostupné na trhu z čeho vybírat. Jen ujistěte že tebe zakoupení věšák podle vzhled ramínko. Bavte pochodování vaše punčochy před přáteli a rodinou.
Tipy Na Štědrý Stockings Věšáky

* Pine Cone punčocha Ramínka jsou dělány v bronzu. Oni jsou dost těžký držet 2 / 3 kg a bezpečně drží punčochy na plášti. Felt podložky na spodní straně chrání plášť. Velikost je 5 "x 6." Velikost nezahrnuje visí háček.


* Mosazná Santa punčocha vánoční Zavěšení je dost těžký držet 2 / 3 kg a bezpečně drží punčochy na plášti. Felt podložky na spodní straně chrání plášť. Rozměr je 6 "x +7". Ceny jako "eaches".


* The Silver Deer Vánoční punčocha Ramínka jsou dost těžký držet 2 / 3 kg a bezpečně drží punčochy na plášti. Dvojice stříbrných sobů tvoří plus. Velikost je 5 "x 6". Velikost nezahrnuje visící hákem. Ceny jako "eaches".


* Okouzlující háky z tepaného železa 5 "Vánoční punčocha Ramínka bude vaše dovolená zdobení jednodušší. Použijte tyto univerzální ramínka zobrazení vánoční punčochy, dovolená ornamenty a barevné girlandy. Tato robustní a odolné železo-potažená háky mohou mít několik kilogramů hmotnosti.


* Kované železné punčocha závěs - vločka se dostanete zpátky do svého dětství vysněné dovolené příběhy. Displej punčochy dovolená ornamenty a barevné věnce. Řemeslně kvalitní tepaného železa, jsou jistě držet i nejtěžší vánoční punčochu.

0 comments: