Disney Christmas Stockings

Posted by Jiky at 2:21 PM

Sunday, October 25, 2009

Disney Vánoce Punčochy
Disney Vánoční punčocha je ideální dárek pro vaše dítě, které bude poklad po celý svůj život. Nejenže může dary v intenzitě, ale i intenzita sám být oblíbený.

Každé dítě těchto den je fanoušek Disneyho, takže při výběru motivu pro dítě intenzity bude snadné, pokud víte, který z nich je jeho oblíbený Disney charakter.

Filmy Disneye lze rovněž použít jako téma pro zdobení osazení nejen znaky. Není to jen děti, které mají rádi Disney dospělí mají stejný zájem na Disney.



Učinit Disney vánoční punčocha
# Getting hedvábné nitě, vyšívací čísla by byla užitečná. Vytvořit malebné pozadí pomocí krystalů hvězd a třpytivé koule za měsíc, pokud nejste odhodláni vyšívání celé scénický obraz jako osvětlený hrad a podobně.

# Pokud chcete, aby to jednoduché, ale nevylučují, zdobily manžety punčochy šitím pocit, satén, samet aplikacemi nebo ručně vyrobené háčkováním postavy Disney na to.

# Uveďte sametovou reliéfní pozadí vaší postavy Disney.

# Půjč mnohem dramatičtější vzhled vyšívaného obrázku tak, že zvýrazníte oči s krystaly. Témata filmů jako Popelky, Sněhurky a sedmi trpaslíků, Aladin lze použít k zdobí punčochy.

Koupě Disney Christmas Stockings
Existuje široké řady Disney vánoční punčocha, které jsou běžně k dostání v obchodech i na internetu. Soupravy jsou k dispozici také pro výrobu Disney vánoční punčochy, které dokonce dítě může používat. Při hledání ideální Disney Vánoční punčocha pro vaše dítě můžete jen objevit dítě ve vás a nakonec koupi Disney vánoční punčocha sami se svou postavu volby vyšité na to. .

0 comments: