Vánoční Obchody, Venezuela

Posted by Jiky at 10:21 PM

Thursday, October 15, 2009

Nakupování ve Venezuele je zážitek sám o sobě. Pokud je toto, kde chcete nakupovat letošní Vánoce, tady je vánoční karnevaly a poskytuje tak informace o Vánocích Obchody ve Venezuele.

Největší město Venezuely je Caracas obvykle považuje za módní hlavním městem země. Z dovezeného zboží, šperky unikátní Venezuely umění a řemesel, zde najdete vše.

Ve městě je posetý některé světové-centra nákupní jako je centrální obchodní Ciudad Tamanaco, která je známá řada módních butiků, restaurací a kin. Centro Sambil V Caracasu je v podstatě největší nákupní centrum v Jižní Americe s více než 500 obchodů, z nichž vynikají ve svých oddělení. Vedle toho jsou k dispozici také restaurace a divadel v nákupním středisku, kde si můžete chill out při nakupování, zatímco vaše děti těšit na koni zábavní park. El Recreo a Paseo de Las Mercedes jsou další velkých nákupních center v Caracasu. Boliver je další módní město Venezuely.

Obchody, jako Expobrax, Noc na klubu, a jistě módní poskytnout vám některé nejnovější a nejmódnější z módního attires. Nicméně, bude-li chtít koupit něco, co v podstatě venezuelské pro vaše dárky Vánoce, to nejlepší sázka na místních řemesel, zejména barevné a exotické masky. Ruku tkané houpací sítě, místně známé jako chinchorros, jsou také velmi elegantní umělecká díla tak, jak jsou jemně tkané z tenkých částí tvrdého střetu s přírodními vlákny. Spolu s tímto získáte navíc ruka-tkané košíky, klobouky a kabelky, které opravdu dát své šaty exotický vzhled. Keramických výrobků, zobrazeny jasně o tom, jak stranu nelze přehlédnout.

0 comments: