Plést vánoční punčochy

Posted by Jiky at 10:21 PM

Wednesday, October 28, 2009

Proč se spokojit s běžnou skladování Vánocích, když si můžete vytvořit ideální rodinný dědictví dar pro dítě nebo vnouče? Karnevaly Christmas má styly pletených punčoch Vánoc klasických až po současnost ruka-namaloval špičkových návrhářů tak, aby vaše dovednosti šití přinést nejlepší výsledky.

* Aran vánoční punčocha je 3 oz pletena v 4 skořápka barevné nitě. Je to 14 "long. Přicházejí v různých odrůdách a ve všech vánočních barvách. Designy lišit od velmi populární Santa Claus na Medvídek Pú s Tweety a vánoční stromek.
* The Deco karet Intenzita je prováděno v tkaniny a kryty na sytě červené lemovaná s ošplouchat v olivově zelená. Tato dovolená punčochy vydrží po celý život? K dispozici ve více-barevné obruby.
* Nádherné natahovací Holiday Ponožky expandovat přizpůsobit téměř libovolné velikosti a tvaru Santa cukrovinka, která má v jeho pytel na vás nebo vaše dítě. Vyroben ze 100% akrylová příze, které jsou strojově-omyvatelné a dryable mohou být použita nejen pro rekreační dávat, ale jako svatební dary a dítě taky.
* Jestliže hledáte originální dárek pro tohoto nového svazku radost, Baby Punčochy vám umožní vybrat si z ruky Háčkuje do měkkého a rozmačkaný prát ty.

Všechny punčoch přijít s volnou personalizace. Pro další informace o pastel a kovové zlato tón, s rukou-vyšívané jména a oblíbené věci na manžetu, přihlaste se plést vánoční punčochy do karnevaly Vánoce.

0 comments: