Pletací Christmas Stockings

Posted by Jiky at 10:21 AM

Thursday, October 29, 2009

Proč se spokojit s běžnou skladování Vánoce, když si můžete vytvořit ideální dárek pro rodinné dědictví dítě nebo vnouče? Vánoční karnevaly má styly, pro pletení vánoční punčochy od klasických až po současnost ručně malovaná-osobami s nejvyššími návrhářů, takže vaše dovednosti šití přinést nejlepší výsledky.

* Hotovo do tmavě červené a černé s tahy smetany Sněhulák vánoční punčocha opatření 6.5 "široké 12,5" dlouho. Je vyroben ze 100% lanolin bohaté vlny z Maine. Intenzita barvy jsou k dispozici, jsou Cranberry, smrk Heather, Lt ovce Grey.
* The Aran Christmas Intenzita je pletený na 3 oz skořápka 4 barevné nitě. Je to 14 "long. Přicházejí v různých odrůd a všechny barvy Vánoc. Vzory lišit od velmi populární Santa Clause to Medvídek Pú, a to Tweety vánoční stromek.
* Pletení vzory, jako je strom, veverka a 3 moudrých jsou pro vás pracovat v pytlů končící pletené řadě. Tvar paty a špice. Za patu klínkem, změna dvojí uvedl jehly a začněte počítat řádků.
* Boot tvaru Punčochy provedeno v červené a bílé je zpracován ve dvoulůžkových pramenů příze během. Začněte s boot-top a orientovat se v oblasti nártu, nohou a chodidlo.

0 comments: