Volný Pletené vánoční punčocha Patterns

Posted by Jiky at 2:21 PM

Tuesday, October 27, 2009

Pokud jste znuděný obvyklým zdarma Pletené vzory Intenzita Vánoce a pletení knihy mají co nabídnout produktivní, jsme tady, vám poskytnout některé praktické návrhy, které by mohly být podle vašich představ. Pokud jste unavení z prosévání prostřednictvím rozsáhlé korpusu vzorů, které jsou dostupné on-line, postupujte

vlastní intuice a vybírat si vzory, které vzhled zklidňující do očí než se rozhodly pro modely, které by mohly vypadat zdobené, ale jsou příliš složité realizovat v praxi. Začátečník pletařky by nikdy neměl pokoušet komplexních návrhů na první jít. Jen byste mohli skončit popletl celé punčocha. Takže keep it sladké a jednoduché. Příliš mnoho zdobení mohl aby to vypadalo, laciné.

* Pokud chcete punčocha vypadat nadýchané a útulné použití objemné příze a velké jehly.
* Používejte opotřebené příze máte v úmyslu dát antický dotek.
* Musíte získat základní znalosti pletení a háčkování před nastoupení úkol vytvořit ozdobný kousek. Udržujte Bamboo, dvojitá připnul, látací jehly, uzavírací Stitch Značky a háčkování blízko.
* Jen pokud se stalo, že se odborníka pletař, pokusem o vzory, které zahrnuje střídavé a háčkování příze kombinace. Zapečené a háčkování bordury pohled elegantní a hezké.
* Don't omezit sami na klišé květinové a rostlinné motivy. Vymyslet si vlastní návrhy do pletení Pokemon a Disney znaků a vidět vaše dítě zářil radostí.
* Settle pro jednu část příze, pokud jej chcete být lehké a vzdušné. Pro teplá a útulná pocit dvojí prvky práci dobře.
* Vrátit se zpátky do dnů z minulosti. Tradiční vzory nikdy nevyjde z módy. Zkuste si ruce na vinobraní Pletené vzory.

0 comments: