Staten Island Christmas Stores

Posted by Jiky at 2:21 PM

Sunday, October 18, 2009

Staten Island Vánoce obchody jsou plné zboží, vánoční a dělají svěží podnikání v této veselé období. Stejně jako na celém světě tuto oblast v blízkosti New York vzroste v plné výši duchu během sváteční.

Staten ostrov je známý pro své obchody Vánoce, protože je zde, že všechny slavné linie mají své obchody. Některé obchody jsou krásně zdobené během tohoto období k přilákání většího počtu zákazníků a také turisté.

Staten Island Obchody
New York, je zákazník rájem a některé z nejvíce světově proslulých jmen v módě jsou umístěny zde a Staten Island není výjimkou. Některé z luxusních prodejen zde Saks Fifth Avenue, Tiffany & Co, Cartier, Barneys New York, Giorgio Armani a Versace. Mnoho obchodů jsou známé pro jejich vánočních ozdob. Bergdorf Goodman, Bloomingdale, Century 21, Fortunoff, H a M, Henri Bendel, Lord & Taylor, Macy to jsou některé z velmi dobře pokládaný New obchody Yorku prodávají vše od walkman to peněženek. Staten Island Christmas obchody svádět každý kolemjdoucí dovnitř a rozhlížím se. Obchody prodeji všeho od innerwear to Houte coutre.

Macy je další známá obchodě. Vlastně to vše od posledního designéra nosí do hry a hračky, na rozdíl od vánočních nákupů. Ostatní resortní prodejny jsou také u počtu úderů s těmi, právě zmínil. Všechny zdobí nádherně na Vánoce, a stát se skutečně vánoční obchodů. Staten Island vánoční obchody rejstřík obrovský počet prodejních každé Vánoce.

0 comments: