Vánoční obchodech v New Hampshire

Posted by Jiky at 6:21 AM

Saturday, October 17, 2009

Vánoce jsou obdobím velký jásot a veselí. Je také období divokého nakupování. Všech obchodech v okolí New Hampshire jsou ozdobena slavnostním duchu a jsou velkým davem válce.

Vánoční obchody v New Hampshiru, jsou dobře známé pro své ozdoby a zboží.

Všechny kraje v New Hampshire jako Belknap County, Coos County, Merrimack County, Sullivan County, Carroll County, Grafton County, Rockingham County, hrabství Cheshire, Hillsborough County, a Strafford kraji mají velké vánoční obchodů. Vánoční obchody v New Hampshire nabízí vše co se týká Vánoc, jako vánoční stromeček, vánoční věnce, vánoční přání, vánoční osvětlení a vánoční ozdoby.

Ale jeden vánoční obchod, který musí být uvedeno, vzhledem ke své velikosti a kvality zboží Vánoc je Dove vánoční obchod, který se nachází v Barrington, New Hampshire. V obchodě se jeden z největších v zemi s téměř 11 thousand čtverečních stop. Úložiště Barrington má in-house design workshop, Gold Key oddělení 56 displej, jeden z největších výběrů z panenky Volba Byers 'v Nové Anglii, a Starlight Christopher Radko galerie. S jeho celou škálu dovolenou dekorace, trend-nastavení zobrazování prací, a komplexní výběr sběratelských linek, to je zážitek, jako žádná jiná. Holubice Vánoc je otevřena 7 dní v týdnu od 10 hod. do 5. Od listopadu 1 do Štědrý den, jsme otevřena od pondělí do soboty od 10 do 8pm, a neděle, od 10 do 5pm.

0 comments: