Felt Vánoční punčocha Patterns

Posted by Jiky at 10:21 AM

Monday, October 26, 2009

Plstěný Vánoce osazení vzor dědictví je ideální dárek pro dítě nebo vnouče. Vánoční vzory na skladování materiálu, z plsti vypadá velmi atraktivní. Vánoční karnevaly má styly pocit, vánoční osazení modelů od klasických až po současnost ručně-namaloval špičkových návrhářů, takže vaše šití schopnosti přinést nejlepší výsledky.

* Šablony do vrstev ecru pocit, šicí kolem obvodu pomocí švu příspěvek a opuštění nahoru otevřené.
* 18 "Felt Punčochy jsou ručně řemeslně-pomocí objednávky zákazníka '. Zahrnuje koled Přátelé, Pú, a Prasátko, Vánoce Carousel, Podle Jmelí, Victorian House a mnoho více světla do své vánoční.
* Felt Nášivka vánoční punčochy punčocha obsahuje Beach Santa, Frosty se Ornament, Eeyore vánoční prémie, které používají materiál a návod na přizpůsobení. Orazítkovaný aplikacemi vzorem na pocit, umožňuje na etch těmito projekty s využitím velmi základní znalosti pletení.
* Polka Dot Punčochy vyžadují knoflíky různých velikostí a kontrastní odstíny plsti. Světle šedé, cítil by se měly týkat tlačítka. Zkontrolujte, manžety a složit obvodu s pinking nůžky Před skládací manžetou dolů.

0 comments: