Pletací vzor na Vánoce Punčochy

Posted by Jiky at 2:21 PM

Thursday, October 29, 2009

Co to ten druh intenzity, které chcete viset komína pro Santa Claus? Skoncovat s konvenční červené a bílé jeden tuto sváteční a přidejte osobním přístupem k němu. Existuje snad lepší způsob, jak v této unikátní pocit než mít pletené s modely vašich priorit?

Umožňuje podívat se na některé pletení vzorů na Vánoce punčochy.

* Pokud chcete mít tradiční struktury se na vaši punčochy Vánoce, bude ideální modely jsou to malé jedle a borovice, medvěd, hračky vlaky, sobi, sněhuláci, perníkového muž, Houpací koně, saně a zvonky
* Tento sváteční, začlenil dovolená náladu do punčochy. Ducha svobody nachází v pletené vzory jelenů běží na noční oblohu nad komínem, nebo s návrhem sněhuláka s reálným šátek na krku a na miniaturní koštětem v ruce. Ptáci Cvrlikající na komíně může být rovněž ideální pro označení radostné náladě.
* Je music svou vášeň nebo plavící vlny vaše hobby, nech to být vzorem ve vašem punčochy Vánoce. Černé a bílé klíče na klavír a poznámkami v kusu může funkci jako vzory. Plachetnice The nebo jezdecké koně bude také velmi atraktivní design.
* Jaké lepší způsob, jak přizpůsobit, než vtisknout své jméno na objektu? Můžete udělat jen že získat Vaše vyšité jméno nebo pletené na osazení pletené vzory Vánoce.

0 comments: