Nightmare Before Christmas zbožím provozovaný v prodejnách

Posted by Jiky at 2:21 AM

Sunday, October 18, 2009

Společnost byla založena v roce 1945 Wally Bronner, Bronners vánoční Uchovávejte v Frankenmuth, Michigan je jedním z největších světových obchod celoročně Vánoce. Bronners funkci nekonečný vánoční zboží, a dary, včetně vánoční ozdoby, umělé vánoční stromky, vánoční osvětlení, betlémy, vánoční ozdoby, sběratelské předměty a další.

Níže uvedená seznam položek, které jsou zobrazeny na Bronners obchodě Vánoce:

Vánoční Strom - Bronners vánoční Prodejna nabízí obrovskou škálu pojistného umělé vánoční stromky. Existuje pre-lit stromů s výborným mihotavý světla. Jedle balzámová, Harrison borovice a Manchesteru smrk některé unikátní strom položky, které se mohou objevit s nebo bez světel. Všechny jejich stromy jsou zpomalující hoření a zahrnují stánků. Strom příslušenství patří vánoční ozdoby, porostů, stromů vyorávač, pozlátko věnce a vánoční tašky strom obchodě. Je zde bohatá sbírka Santa a sněhuláků ornamenty pro mládež v srdci.

Vánoční osvětlení - Bronner to nabízí rozsáhlý sortiment osvětlené výrobku, včetně miniaturních světel, lano světla, osvětlené korunách stromů, bublinkové světla, noční světla a C7 a C9 žárovky a šňůry. Bronner je možné světlo všechny části vašeho domova, zda je to vánoční stromek, věnce, dveří, zrcadlo, schodiště či výzdobu. Bronner se nabízí řadu souborů novinkou světlo mnoha barev. Nejlépe si strom s rozsvíceným hvězdy nebo anděl, včetně holografické, barvitý, a optických možností.

Christmas Sběratelství - Bronner to nese široké výběr sběratelských figurek, ozdoby, Nativities, a zapálili domy. Sběratelskou sklo ornament Christopher Radko je okamžitý dědictví a ceněný dárek. Jiné sběratelskou linek včetně Jim Shore Santas, PIPKA Santas, sníh děti, medvídci a hnízdění panenky.

0 comments: