Monogramem Vánoční punčochy

Posted by Jiky at 10:21 PM

Thursday, October 29, 2009

Pokud si náhodou mají dojem, že monogramy již nejsou v módě, jste šlapání na špatný trávník. Pojetí monogramy má velmi dlouhou linii. Jeskynní muži vepsaný známky a symboly na zdi vytvořit svou vlastní identitu, nebo že jejich vlastní klan. Tak to je pomocí monogramů nebo iniciály naše jména, abychom mohli přítomnost je cítit, a to, abychom se známý zbytku světa. Vyhýbat se stranou veškeré zábrany, a nedovolte, aby vaše příští-soused zasahovat do vaší módní prohlášení. Nechť vaše monogramem vánoční osazení mluvit objemy pro vás.

* Pokud pletených monogramy na vaší babičky vánoční punčochy tě pryč, odchylují od klišé. Možnost rozhodnout se pro další trendy a současné možnosti. Je docela těžké v době našeho jmen, která bychom, aby naše přítomnost je cítit, a to, abychom známý zbytku světa. Vyhýbat se stranou všechny zábrany a nedovolte, aby vaše další soused-zasahují vaše módní prohlášení. Nechte své monogramem vánoční osazení mluvit svazků pro vás.
* Pokud pletené monogramy na vaší babičky vánoční punčochy tě pryč, odchylují od klišé. Možnost rozhodnout se pro další současné trendy a možnosti. Je to někdy dost obtížné začlenit velké jméno na manžety punčochy. Spokojit se své iniciály místo zápasu zahrnout své celé jméno.

0 comments: