Háčkování vánoční punčocha Patterns

Posted by Jiky at 10:21 PM

Saturday, October 24, 2009

Vánoce jsou ideální čas sloučení rodiny, pokud je to to, co budete postrádat tuto sezónu, aby v podstatě slavit Vánoce doma s háčkování vánoční karnevaly 'osazení vzory Vánoce.

* Přivezte svůj starý vzpomínky gifting osobní háčkování punčochy do vašeho sourozence nebo kamarády. Pro takové háčkování punčochy Vánoce, můžete použít dvě nebo tři barvy střídavě ve vodorovné řádky. S velmi tenkou hranici u pouta, použijte světlejší odstín později. Na to můžete uplést nebo vyšívat jméno příjemce v některých jasných barvách. Ostatní vzory v punčoch může být v souladu s osobou vkusu a chuti. Možná budete chtít, aby na téma Vánoce, které používají vzory vánočních stromků na silnější řádku v horní části kotníku, následovaný andělem, sněhuláků nebo hvězdy as you go up.
* Pokud si přejete zvláštní skladovací pro sebe, vyvázat z obvyklých červená a bílá kombinace, a rozhodnout se pro některé z pastelových odstínech modré nebo růžové. Začněte pracovat od paty na špičku ve struktuře malých vln se střídají s tečkami. Po celé intenzity je hotovo, tlustý krajkový hranici se tkané v bílých samostatně, což musí mít poutka na pásky. Krajky se šil v blízkosti manžety a pásky těla barva má být vázána. Dekorovat dále, můžete šít malé perleťově korálky či flitry na tečky mezi vlnité vzory.
* Tradiční čtverečních punčoch může být rovněž provedeno s háčkování. K tomu můžete použít příze kteréhokoliv ze dvou barev. Hranici může být jedné barvy a tělo druhé. Ale můžete pletené modely s druhou barvou do těla. Květinovými vzory bude ideální pro čtvercové punčoch, které si babička používán dělat.

Vyzkoušejte některé z háčkování intenzity vzory vánoční a slavit Vánoce s karnevaly Vánoce.

0 comments: