Vánoční punčocha Šití Patterns

Posted by Jiky at 6:21 PM

Friday, October 23, 2009

Vánoční punčochy mít významný vztah s dětmi. Úkolu, aby se krásné a elegantních vánoční punčochy potřebuje mnoho péče. Vánoční modely osazení šicí by vám některé informace potřebné pro vytváření vlastních ručně vyráběné vánoční punčochy.

Vánoční punčochy přichází v bohatých velur musí být náležitě nakládáno. Postupujte podle vzoru kroky, aby se krásné návrhy na punčochy. Předpokládejme, že pokud plánujete skloubit postavu Santa Clause na osazení rozhodnout pro některé zvláštní pravidla, aby osazení jemné a efektní vzhled. Použijte světlé bavlněné nitě vykonávat na šicí proces. Korálky, flitry a kovová vlákna mohou být použity pro větší efekt. Santa Claus oblečený v červené a bílé oblečení odráží tradiční oblečení Santa. Modrý strop na hlavu s díly korálky by měla být jemně řešit dosáhnout perfektní úrovni. Pozadí osazení by se měly řádně utkání s barvou nitě použité plést celé tělo Santa.

Vánoční punčochy přichází v bohatých velur musí být náležitě nakládáno. Postupujte podle vzoru kroky, aby se krásné vzory na punčochy. Předpokládejme, pokud plánujete skloubit postavu Santa Clause na osazení rozhodnout pro některé zvláštní pravidla, aby osazení jemné a efektní vzhled. Použijte světlé bavlněné nitě vykonávat na šicí proces. Korálky, flitry a kovových vláken lze využít pro větší účinek. Santa Claus oblečený v červené a bílé oblečení odráží tradiční šaty Santa. Modré čepice na hlavě s díly korálky by měla být jemně řešit dosáhnout perfektní úrovni. Pozadí osazení by se měly řádně zápas s barvou nitě použité plést celé tělo Santa.

Pokud jste v náladu zobrazující obraz svého psa na punčochy pak spolu s ním něco jiného by měla být šitá pro větší efekt. Spolu se psem uplést postava psí kosti, že váš mazlíček může mít radost vidět. Barva by měla jít s pozadím intenzity. Barevné hedvábné stuhy mohou být použity jako obojek. To by zvýšilo krásu intenzity.



Následující nejžádanějším vánoční vzory osazení šicí dát své vánoční punčochy módní a elegantní vzhled. Získat více informací na vánoce osazení šití modelů navštívit naše stránky vánoční karnevaly. Nezapomeňte se podělit o své inovační nápady s námi. Měli bychom být více než povinnost spolupracovat.

0 comments: