Felt Christmas Stockings

Posted by Jiky at 2:21 PM

Monday, October 26, 2009

Plstěný Christmas osazení sada je ideální dárek pro dědictví dítě nebo vnouče. Karnevaly Christmas má styly pocit Christmas skladování kit od klasických až po současnost-ručně malované podle špičkových návrhářů, takže vaše dovednosti šití přinést nejlepší výsledky.

* The All palubě vlaku obsahuje vyražené cítil flitrů, korále, jehlice, nitě a instrukce. Obsahuje několik vozů naložených v živých barvách s dobrotami Vánoce.

* The Pláž Santa punčocha Kit ukazuje zelené a červené střevíce pláži v Santa procházky po písku. Souprava obsahuje příze, nitě, tištěné cítil, korálky flitrů, jehličí a návod s abecedu.

Wall * Závěsné sestavy tvoří Delights s vánoční punčochy strom sukně a ozdoby.

* The Carousel Vánoční punčocha Kit je pocit aplikacemi s razítkem cítil bavlněné nitě, Jingle Bells hudební čip, flitry, korálky, jehlice, pokyny pro personalizaci a instrukce v angličtině, francouzštině a španělštině.

* Vánoční Manager Kit obsahuje vyražené cítil, vyšívací nit, flitrů, korále, 2 jehly a instrukce. Vzory existují jak v přední tak i na zádech.

* The Christmas Tree Adventní kalendář je pocit aplikacemi sady designed by Maria Stanziani osvětlený s barevným světlem. Souprava neobsahuje baterie.

0 comments: