Free Christmas punčocha Šicí Patterns

Posted by Jiky at 10:21 PM

Monday, October 26, 2009

Christmas punčochy mít významný vztah s dětmi. Úkolem učinit krásné a elegantních vánoční punčochy potřebuje mnoho péče.
Tady jsou někteří zdarma vánoční vzory osazení šicí pro vaši výhodu. Hope this by vám dát vaše punčochy více nazdobený vzhled.

* A osazení opatřený design Santa Claus-intenzitu s bílou základní barvu, pokud pečlivě a jemně se zabýval mohou vést k vynikající kus řemeslnické. Santa ve své tradiční červené a bílé šaty s nějakou prací z kovových vláken bude vypadat velkolepý. Jeho šatníku by měly být řádně pletené v kontrastních barev jasný názor. A předem řádně skica by vám další výhody.
* A intenzitu s designu zrození-design betlému má náboženský význam, proto by měla být zachována nedotknutelnost při třídění barevné nitě pro projekt. Světlé barvy témata by měla být použita k tomuto účelu, a kovová vlákna mohou být použita pro jasnější vzhled.
* Pokud máte v nálady zobrazující obraz svého psa na punčochy pak spolu s tím něco musí být šitá pro větší efekt. Spolu se psem uplést postava psa kosti, aby Váš miláček může cítit radost vidět. Barva by měla jít se pozadí skladovat. Barevné hedvábné stuhy mohou být použity jako obojek. To by zvýšilo krásy skladování.

0 comments: