Křížkové Vánoční punčochy

Posted by Jiky at 6:21 AM

Sunday, October 25, 2009

Křížkové Vánoční osazení je dokonalým dědictví dar pro dítě nebo vnouče. Vánoční karnevaly má styly pro křížkové punčochy Vánoce od klasických až po současnost ruka-namaloval špičkových návrhářů, takže vaše šití schopnosti přinést nejlepší výsledky.

* The All Hearts Come Home punčochy, je šitá na teplém a slavnostní scénou na 16 počet holub šedý Aida s pestrou paletu bavlněnou nití. Zlaté kuličky přidávat další jiskru návrhu. Obsahuje také pocit pro skladování zpět, vlna příze pro skladování závěs a barevnou nití sorter.
* Ví, když jste byl nezbedný nebo hezké, na které straně seznamu jste? Kontrola Jeho Seznam punčocha zahrnuje 14 Ct. bílých Aida, bavlněnou nití, vlny příze za závěs, pocit na skladování a zpět abeceda pro personalizaci.
* Vítejte na konečné řemesla pokoj! Crafter je Rohová najde vše, co v této útulný koutek se představit si, snít a vytvářet dárky pro každého na vašem seznamu. Kompletní sada obsahuje béžová Aida, nitě, korálky, doprovodné látky.
* Sleigh Ride za soumraku, líčí kůň-tažené saních pohybuje přes malebné vesnice v nostalgické zimní scénu. Sada obsahuje vlákno palety taky.

Nic říká, že Vánoce krásné skladování a co lepší způsob, jak ozdobit ručně-vyrobené vánoční osazení než s křížovým stehem motiv? Lidé Vánoce karnevaly Více o křížkové punčochy Vánoce.

0 comments: