Christmas Obchody v Turecku,

Posted by Jiky at 2:21 PM

Thursday, October 15, 2009

Pokud si chcete zažít pravou orientální zážitek v nákupním Turecko by mělo být váš konečný cíl. Tady je vánoční karnevaly informace o vánoční Obchody v Turecku.

Ať již hledáte nádherné a zdobené koberce a kilims nebo jste v pozor na šperky, jejichž návrhy se datuje do doby neolitu v Anatolia, může Turecko uspokojit všechny vaše požadavky.

Nejoblíbenější nákupní centrum v Turecku, je Kapalicarsi, který je také známý jako Grand Krytý bazar v Istanbulu. Jak budete chodit dolů centra dostanete vidět řadu obchodů se specializací na příbory, keramika keramické výrobky, rytiny, který vás upozorní na říše Osmanské a obrazů. Další oblíbené nákupní centra jsou v Turecku Galleria Atakoy, Capitol a Akmerkez v Istanbulu, Oasis v Bodrum a Atakule v Ankaře. Ve všech těchto ahopping centra najdete jedny z nejlepších a módní butiky spolu s řemeslnické a dárkové obchody, kde můžete nakupovat za speciální dárky Vánoce pro své přátele a příbuzné. Kromě koberců další slavné turecké suvenýry, které si můžete zakoupit za symbolickou dárky Vánoce bude to, co je známé jako turecké Blue Eye.

Ty jsou běžně a levně k dispozici v prodejnách a obchodech po celé zemi, jak to je společná víra, že sklo modré oči přináší štěstí a úspěch warding zlé. Ty jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech v podobě tapet, neckpieces i jiné druhy šperků. Nicméně, naposledy ale v žádném případě nejméně byste nikdy ujít příležitost projít kolem Spice Bazaar a obchod pro některé bohaté a exotickým kořením.

0 comments: