Mini vánoční punčochy

Posted by Jiky at 6:21 PM

Thursday, October 29, 2009

Pokud si nevěříte ve rčení, že "dobré věci jsou vždy v malém balení", rozmanitost a jedinečné provedení mini ponožky vánoční nabídky letošní Vánoce mohou jen vás, že ano. Zde je Vánoce karnevaly se nejefektivnější návrhy na speciální punčochy Vánoce.

* The cítil, vánoční punčochy jsou obecně nalezené v miniaturní formy. Jsou to široce používán jako dárky vánoční a vánoční svatební laskavosti. Najdete to v různých barvách jako je červené, zelené, modré a oranžové. Oni obvykle mají scalloping želízka bílé umělé kožešiny se zlatým okrajem na křižovatce. Mají univerzální přitažlivost a předávat slavnostní náladu.

* Pokud si chcete pletené mini vánoční punčochu, tam taky budete mít žádný nedostatek nabídky. Možná přizpůsobit ji pletení své jméno v manžet nebo vzory starých Santa, anděl nebo sněhuláků. Pokud se nechcete obvyklé vánoční motivy, můžete se snowflake téma začlenit do něj kitting pruhy modré a bílé, které mohou být dále zdobí miniaturní zvonečky visící na pásky v blízkosti hranic na široké manžety.
* Aby vaše vánoční mini intenzity nádherný vzhled, můžete použít červenou cítil jako základna, na kterých je těžké udělat výšivkou s flitry a korálky. Královský dotek může také přijít v barvách, jako je fialová a purpurová.
* Je to vaše dítě je první vánoční? Dar ní klasické vánoční háčkování mini punčochy. Pastelové odstíny růžové nebo modré barvy mohou být bezpečně použity pro roztomilé skladování. Ozdobte ho krajka práci v háčkování a stužky, zvonky, na což je zvláštní.

0 comments: