Christmas Obchody v Curychu

Posted by Jiky at 10:21 PM

Friday, October 16, 2009

Curych, jeden z světa je nejvíce hledal po světových měst, je obchodním a kulturním centrem malebné Switwerland která přitahuje turisty v milionech ročně.

Švýcarsko je největším městem je Curych často přirovnává k Berlíně a výhledem na město, které získaly celosvětové uznání jako město s nejvyšší kvalitou života na světě spolu nedávné výbuchy v ostatních rozvojových oblastech, tam nebylo cesty zpět pro jednou romanised Turicum se jedná o daň-sbírání bodu na hranici Gallia Belgica.

Vánoční čas v Curychu je příjemné a do značné míry nakupování condusive jako temparatures v rozsahu od 5 ° C (41 ° F) a -5 ° C (23 ° F). Obchody a prodejny habaděj v Curychu když širokou škálu centra jsou nápadní svou nepřítomnost. S kulatými Vánoce za rohem, nesčetné množství obchodů, které jsou Curychu hrdost přidat špetka kouzlo celé atmosféru zařídí extra speciální zážitek z nakupování. Připojte se do legrace způsobit vánoční obchody v Curychu se zátěží nabídnout od švýcarské čokolády, jazzy hodinky na kukačky.

Curych je naprosto nakupující rájem, ale dobré věci nespadají za výhodné ceny. I když procházel se stanoví Bahnhofstrasse ulice, vánoční dobroty zobrazené na policích jsou povinny smést vás z nohou, ale to jsou cenovek. Mall monopol nevylučuje, že nejvyšší v Curychu, namísto náročnější obchodů a butiků převládat. Jedním z nich je pravděpodobné, že narazí na obchody, které jsou zcela věnovány specializované předměty, jako jsou tlačítka a starožitností.

Je ideálním místem k hledat suvenýry Vánoce a vzpomínkou jsou obchodní domy Globus a Jelmoli. V ulici, která vede k Bürkliplatz u jezera, domy upscale šperky obchody jako Bucherer, Beyer a Gübelin a ne zapomenout na módních butiků a obuví, jako je H & M, Ermenegildo Zegna a Bally. Navštivte Shopville, metro-shopping "fantastická v Curychu Hauptbahnhof.

Máte-li zájem o koupi exkluzivní výrobky a krátí, prodejna starožitností a vzácných tisků po cechovní dům ozdobený Augustinergasse nebo po úzkých uličkách mezi Lindenhof a Limmatquai. Okresní Bahnhofstrasse (dokonalé splynutí mezi hip butiky a sběratelskou centra) Marktgasse a Strehlgasse jsou také skvělé místo pro popadla podobné předměty. Ale pokud se ceny zdají příliš horentní, zkusit své štěstí na bleší trh na Helvetiaplatz nebo Swiss Exchange, kde byste mohli dostat na stávku nějaký pohádkový vyjednává.

0 comments: