Háčkování Vánoční punčochy

Posted by Jiky at 2:21 AM

Sunday, October 25, 2009

Pokud jste se nudí se jednotvárnost vzory a barvy punčoch každé Vánoce, vyzkoušet něco jiného v této sezoně. Tady je vánoční karnevaly některé unikátní nápady na háčkování punčochy Vánoce.

* V souladu s snowflake téma Vánoce, můžete mít vaše háčkování punčochy tkané v námořnická modrá, blankytně modré a bílé, s námořnictvem blues převážně na záhyby manžety na kotníku a na paty. Bílého a náhodné pruhy světle modrá mohou tvořit tělo. Světle modré pruhy přinese efekt vločky sněhové.
* Háčkování vánoční punčochy mohou být osobní a nadaný s přáteli. Pro přizpůsobení, můžete uplést jméno své přátele blízko pouta. To bude půjčovat velmi zvláštní nádech a teple své pocity na vánoční dárek.
* The hezké vertikální cornrows tkané ve vaječné skořápky barevné nitě může velmi střízlivý punčochy. To bude docela změna od běžného ty, které se široce nalezeny.
* Jestliže nemůžete myslet na žádné vzory, provést běžnou háčkování osazení libovolné barvy, které dáváte přednost. Pak můžete steh zvonky celého punčochy, kravata pásky na hranici u manžet, nebo vyzdobit ji šiškami.
* Crochet budete svobodu tkát v jakékoli vzory na vaše punčochy podle vašich představ. Může být buď ikony související s Vánocemi, jako vánoční stromeček, sněhuláků atd., nebo si kočku může být také hlavním vzorem pro to.

0 comments: