Christmas Tree Punčochy

Posted by Jiky at 6:21 AM

Saturday, October 24, 2009

Vánoční strom Punčochy
Vánoce jsou za rohem, a hádejte co? Každý je zaneprázdněn nákupem ornament ke zdobení jeho vánoční stromek. Ale jak o koupi vánočního stromu punčocha nebo může být vlastní navrhování jedno, podle vlastních preferencí a vkusu. Zní zajímavě, ne? Tady to máme, a poskytuje tak několik jednoduchých tipů, jak jít o zdobení vlastního určen Christmas Tree punčochy.

Tipy na Vánoční strom Punčochy

* Strom vánoční punčocha musí být přiměřené velikosti, aby mohla docela slušné velikosti vánoční strom, aby se vešly do pohodlně opuštění dost místa na okraji dalších ozdob.


* Je vždy lepší použít odstín, který by gel v dobře se zelenou barvou stromu. Komplementární barvy nebo typické vánoční barvy, jako červená, jsou žádoucí, pokud jde o zázemí pro strom se týká i když jeho docela v módě, v těchto dnech se rozhodnout pro křiklavý odstíny.


* Nepoužívejte příliš mnoho ozdob na pozadí, jak je to strom, který je třeba zdůraznit. Pěkně vyšívaný zlata nebo stříbra rozpětí obložení vypadají slušně. Ozdobené tkaničky a malá satén ozdoby lze rovněž použít.


* Nelepte těžké zvony a drobností na vánoční stromek. Nechat dostatek místa na vrcholu ubytovat stříbrné hvězdy.


* Korálky, flitry, může být krystaly použít pro zvýraznění stromu. Spojovací trochu výšivky s Beadwork může přidat špetka šarm, zatímco současně odráží své tvůrčí ohýbat.


* Přizpůsobit punčocha rytím vaše jméno na kožešinu, samet a satén manžetu punčocha.

0 comments: