Vánoční punčocha Stuffers

Posted by Jiky at 10:21 PM

Friday, October 23, 2009

Vánoční punčochy držáky
Co se osazení ucpávač? Pro mnoho lidí je to zlatý přívěšek, pro ostatní je to komické knihy. I když by hezké, kdyby naše osazení stromeček byly ze zlata a peněz rostly na stromech, vánoční karnevaly je tu s některými z nejlepších osazení stromeček Vánoce pro všechny, letos v zimě. Můžete věci punčochy s malým dražé a hračky. Pokud plánujete dát punčoch malým dětem. The Těsnění může měnit dle likings a preferencích osoby, pro niž jste nádivkou punčochy.
Jak se věci vánoční punčochy?

* Jen ujistěte, že jste donot nad věcí punčochy Pokud chcete věci punčochy se spoustu věcí, pak dostanete větší velikosti punčoch.


* Také věci punčochy s malým dárkové předměty, aby se zabránilo punčochy vypadat jako brambory


* Včetně favorité jako intenzita ucpávač


Toto je seznam různých věcí, s nimiž se můžete věci punčochy.



Tipů Na Štědrý Punčochy Stuffers
KDO CO
Miminka Vana hračky fuzzy dopis kostky, chrastítka, měkké hračky.
Děti klasické dřevěné hračky, soupravy glitter pera, pastelky, vědeckých zázraků, věk-vhodné CD.
Preteen Dívčí zamykání deníku, pružný korálků nebo květinové prsteny, náramky, barrettes a ozdoby do vlasů, ponožky v bláznivé barvy a design, manikúra set a lak na nehty, walkie-talkie.
Preteen Boys Game Boys, baseball, basketbal, baseball karty, čepice, ponožky, dálkové ovládání Mini-automobilů, Yu-Gi-Oh karty, komiksy
Teenagers CD, krabice, nejnovější počítačové příslušenství, mobilní telefon s barevnými monitor, 2-pásmové vysílačky, certifikáty obchod dárek
Prarodiče Hrací karty soupravy, zavazadla, etikety, old-čas filmy, šátek, mince, peněženku, bunkr, Ready-to-voda amarylis žárovka, lupy.
Ženy lavice ručně mýdla vlněné ponožky, filmu, levandule sáčků, kůže-měknutí ponožek a rukavic nosit overnight, pulty na espresso nápoje, Leatherman Juice nástroj, letenek (překvapení!)
Muži Univerzální dálkový, obchodně-držitel karty, nerez cestovní hrnek, pneumatiky gáza, brýle případě, brožovaná, GPS zařízení, křížovka knihy, ponožky.

0 comments: