Krajky Christmas Stockings

Posted by Jiky at 6:21 AM

Friday, October 30, 2009

A krajky Christmas intenzita je dědictví perfektní dárek pro dítě nebo vnouče. Karnevaly Christmas má styly pro krajky punčochy Vánoc klasických až po současnost-ručně malované podle špičkových návrhářů, takže vaše dovednosti šití přinést nejlepší výsledky.

* Vyberte z Bubeník a Tree, Santa seznamu, Srdce a anděly, Reindeer Santa, Santa Mléko a Cookies a Santa je Vinný sklep ve všech odstínech Paternayan perské příze.
* Bavlna perla závity, ale dražší, než první, se používají pro ruční Kris Kringle-maloval krajky design ukazuje Santa nesoucí taštička oblečený v přímém červené přilákat drobné davy.
* The Angels koncert zahrnují 14 ok Zweigart-mono barvené plátno s plnou barev design, Waverly perský 3 vrstva nitěmi 2 jehlami a kompletní návod. Vzory jsou k dispozici pouze jako plátno. Užijte si dělat něco krásného.
* Srpen vzory jako madona s dítětem, nabízí nejkrásnější a omezené krajky malované vzory v plné barvě na plátně 10/20 Penelope. To umožňuje šička dělat Polovina kříže nebo Continental steh nebo Pettipoint. Doplňkové bavlněné příze a matné lze zakoupit pro Continental a Basketweave stehy.

Nic říká Vánoce krásné skladování a co lepší způsob, jak zdobit ruce-na zakázku Vánoce na intenzitu, než se krajky motivem? Lidé vánoční karnevaly více krajky punčochy na Vánoce.

0 comments: