Vánoční punčocha Patterns

Posted by Jiky at 10:21 AM

Friday, October 23, 2009

Vánoční punčochy Stavebnice
Skladování Vánoce vzorec je ideální dědictví dárek pro dítě nebo vnouče. Christmas karnevaly má styly pro vánoční skladování modelů od klasických až po současnost ruka-namaloval špičkových návrhářů, takže vaše šití schopnosti přinést nejlepší výsledky.

* Christmas Tree Stockings, přetéká dary jsou potěšení vidět při probuzení v mrazivém zimním ránu Vánoce. Stopovat ąablony do vrstev ecru pocit, šití po obvodu pomocí švu příspěvek a opuštění vrcholu otevřený.


* Christmas Glitter Příze jsou pruhované vánoční punčochy jsou k dispozici v červené, zelené, bílé a vánoční ombre a zdůraznil s kovovým závitem. Liší barvy v závislosti na počtu z nich používáte.



Personalizované Punčochy Modely

* Při použití osobním Punčochy od 1945 jít kroucení nití kolem sebe, jakmile na špatné straně, aby se zabránilo vytváření díry. Dávejte pozor, abyste tomu příze až příliš těsně v několika stehy.


* Bright nápady z veselého duo Martha Stewartová nabízí kvarteto punčoch, je viktoriánský styl módy od elegance tkaniny párování. Mine bleší trhy vyšívané, háčkované nebo zajímavé ozdobné manžety pozůstatky.



Ručně vyráběné vánoční punčocha Patterns
Nic říká, že Vánoce jako krásný barevný tisk na intenzitu a co lepší způsob, jak ozdobit ručně-vyrobené cítil Vánoce osazení než s punčochou vzorem motiv? Lidé Vánoční karnevaly pro více informací o pocit, vánoční skladování vzory.

0 comments: