Zákaznické Vánoční punčochy

Posted by Jiky at 10:21 AM

Sunday, October 25, 2009

Vlastní vánoční osazení je perfektní dědictví dárek pro dítě nebo vnouče. Vánoce karnevaly má styly pro vlastní punčochy Vánoce od klasických až po současnost ruka-namaloval špičkových návrhářů, takže vaše šití schopnosti přinést nejlepší výsledky.

* Chanuka Punčochy obsahuje odstíny modré od půlnoci do královské světla se nacházejí v této 100 textilie% bavlna skladování. Zdůrazněný s víry, hvězdy a jemné povrchní znalost stříbřitý třpyt je tato intenzita lemována kvalitní bílou širokou látky a má manžetu stejné. Vaše osazení je uveden název vašeho výběru ve stříbrném nebo královská modrá lesk uveden na manžetu.
* Materiál na střední punčoch je božská. Královské modré pozadí je s diakritikou se stříbrné hvězdy Davida. Podšívka a manžety jsou vyrobeny z kvalitní bílé široké hadříkem. Samozřejmě, tyto punčochy také jména vašeho výběru ve stříbrném nebo královská modrá lesk.
* Zakázková Punčochy udělal s flanel-podporované saténu nebo rouno mozaika se vyskytují v různých barvách, zdobený nejrůznějších korálků, zvonky, stuhy a třpytky jména. Tam jsou oblíbené věci, slunéček, dinosauři, včel a žáby v aplikacemi.

0 comments: