Vánoční punčocha Stavebnice

Posted by Jiky at 6:21 AM

Friday, October 23, 2009

Vánoční punčochy Stavebnice
Skladování vánoční sada je ideální dědictví dar pro dítě nebo vnouče. Vánoční karnevaly má styly na Vánoce osazení soupravy od klasických až po současnost ruka-namaloval špičkových návrhářů, takže vaše šití schopnosti přinést nejlepší výsledky. Slavnostní vzory a kvalitní materiály dělají bucilla punčochy favoritem všech



Typy vánoční punčocha sady:

* Vánoce Koťata

Vánoční Koťata zahrnuje prémie krajky kit, krajky plátně, barevný snímek a graf, Perský krajky příze. Tato sada čísel černobílé kotě trylkování v vlněný teple svého skladování Vánoce.


* The Holiday Intenzita Ornamenty

The Holiday nasazování Ozdoby obsahovat vlny tapiserie a bavlněné nitě s podporou v jejich obalu. Bývalá ukazuje Sv. Mikuláše hraje potrubí, zatímco v druhém Stacy The Snowman má míček pod širákem.


* August vzory

Srpen vzory, jako je Madona s dítětem, nabízí nejkrásnější a omezené krajky vzory maloval v plné barev 10/20 plátno Penelope. Tato souprava umožňuje šička dělat Half kříže nebo Continental stehem nebo Pettipoint. Dodatečné příze a matné bavlny lze zakoupit za Continental nebo Basketweave stehy.


* Dash Pryč All!

Pomlčka Away All! zahrnuje Meredith sněhulák, Vánoční štěně a to vše v zářivé barvy červené a zelené sáňkování ve sněhu a zpěvu pod 3 Narození Páně hvězdičky.


* Viktoriánská Bear

Viktoriánský Bear punčocha sada ukazuje kvartet sněhu nese rozdováděný na sněhu Vánoce.

0 comments: