Pletené vánoční punčochy

Posted by Jiky at 2:21 AM

Thursday, October 29, 2009

Proč se spokojit s běžnou skladování Vánoce, když si můžete vytvořit dokonalé rodinné dědictví dárek pro dítě nebo vnouče? Vánoce karnevaly má styly pletených punčoch vánoční od klasických až po současnost-ručně malované podle špičkových návrhářů, takže vaše dovednosti šití přinést nejlepší výsledky.

* Jestliže hledáte originální dárek pro tohoto nového svazku radosti Baby Punčochy umožňuje vybrat si z ruky Háčkuje do měkkého a rozmačkaný prát ty.
* Hotovo do tmavě červené a černé s tahy smetany Sněhulák Vánoční punčocha opatření 6.5 "široké 12,5" dlouho. Je vyrobena ze 100% lanolin bohaté vlny z Maine. Intenzita barvy jsou k dispozici, jsou Cranberry, Spruce Heather Lt ovce Grey.
* The Moose vánoční punčocha opatření 6.5 "wide by 12.5" long. Ukazuje sobů vzoru na tele s hustým černým okrajem na pouta. Intenzita barvy jsou k dispozici, jsou brusinky, smrk Heather Lt ovce šedá.
* Angel rysy okřídlený anděl leptané krémem proti základně. Z vlny Maine bohaté na lanolin, to cukrovinka je k dispozici v Grey Ovce a brusinkovým.
* Další návrhy zahrnují Holly, kabin a Bear.

0 comments: