Fotky z Vánoční punčochy

Posted by Jiky at 10:21 PM

Friday, October 30, 2009

Vánoční punčocha Obrázky
vánoční tapety vánoční punčochy vánoční Wallpapers
vánoční ponožky vánoční přání vánoční přání


S kulatými Vánoce rohu, všichni drží obsazeno nákup něčeho nebo jiných pro své okolí a blízké. Vánoční punčochy jsou zdaleka ideálním dárky, ale také poměrně časté. Stávku rozdíl od svého gifting blízkým vánoční obrázky punčochy.

Tipy na Vánoce Projektování Punčochy

* Nedal své tvůrčí instinkty malováním obraz vánoční punčochy. Vložit ji na pohled, a ozdobit okraje do podšívka je s lepidlem se třpytí.


* Pro více exkluzivní vzhled, vložte vlastní ručně malovaný obrázek intenzity na vánoční pohlednice a linka okraje s vyraženým sametem, plsti nebo brokát.


* Nelepte těžké zvony a drobností o vánoční stromek. Nechat dostatek místa na horním ubytovat stříbrné hvězdy.


* Korálky, flitry lze použít krystaly zdůraznit stromu. Spojovací trochu výšivky s Beadwork lze přidat špetka kouzlo, zatímco zároveň odráží své tvůrčí ohýbat.


* Přizpůsobit punčocha rytím vaše jméno na kožešinu, samet, satén a manžetu intenzity.


* Obrázky vánoční punčochy visící z ohniště nebo s zdobené stěny v pozadí lze použít také jako stěna visí ohraničením ve ryté dřevěném rámu, nebo může být thermocol krytu.


* Pokud tyto selžou, které mají být pro Vás zajímavé, sehnat zapadl vánoční punčochy a vložíte je na obou stranách své oblíbené foto rámeček.


* Obrázky Vánoc Punčochy může posloužit další velmi užitečný účel. Nepoužívejte jen zastavit na obdivování krásný obraz punčochy Vánoce, váš přítel vám poslal na Vánoce.


* Posaďte se všemi pohlednice a blahopřání letáků jste přijali do data a soustředili převážně vzorů. Jeden z těchto může urvat pozornost. Začátek pletení své vlastní vánoční punčochy s odkazem na modely vylíčený na fotografiích.


* Don't 'omezovat sebe k vzory na obrazy restriktivně. Improvizovat jim kombinace jejich porovnáním s vlastní vzory.

0 comments: