Free Christmas punčocha Crochet Patterns

Posted by Jiky at 6:21 AM

Tuesday, October 27, 2009

Proč ne přidat trochu víc teplo na vaše vánoční dárek tuto sezónu od darování své přátele a rodinu něco, co je jedinečně vás?

Karnevaly Christmas Vám nabízí volné háčkování Christmas osazení vzory, které vám pomohou tkát svou lásku přes nití.

* Pokud se nudí se stejnými vzory vánočního vánočního stromku a sněhuláků, vyzkoušet puntíky jako vzory na háčkování vaše punčochy. Můžete použít tmavší odstín červené, nebo hnědé jako základ, ve struktuře šestiúhelníky. V těchto šestiúhelníků, můžete použít bílou a některé další, jako je barva zelená nebo modrá na tečky. Použijte bílé pro zdůraznění polka tečky.

* Pro gifting the háčkování osazení, můžete přizpůsobit jej podle chuti nebo osoby vášně. Pokud se váš přítel má kouzlo hudby, použijte černobílé yarns plést vzory klavír kláves v manžety některé poznámky v textu osazení. Jména jednotlivců se vždy vyšité nebo tkané do punčochy háčkování, aby bylo zvláštní.

* The hezké cornrows provádí vertikálně nebo horizontálně s střídání barev může také poskytnout velmi střízlivě podívat na své vánoční punčochy. Ujistěte se, že dva světlé barvy nejsou vedle sebe, nebo může mar účinek. Tlustý kapela tkané v bílých možné upevnit na to blízko manžety a pásky lze jeho prostřednictvím.

0 comments: