Historie Vánoc Stockings

Posted by Jiky at 10:21 AM

Wednesday, October 28, 2009

Vánoce Stockings nejsou nedílnou součástí vánoční tradic Holiday. Zvyk gifting Vánoce Stockings, jako vánoční nebo dovolenou dary nejsou nedávný vývoj. Má měl delší rodokmenu než můžeme někdy myslet. How Vánoce Stockings přišel být považovat horký oblíbenec je zahalena v tajemstvím.

Mýty a tales vysvětlování původy Vánoc Stockings je mnoho. Ale nejvíce přijímaný legenda jede takhle.

Kind Šlechtic a Santa Clause
Naturáliích šlechtic promrhal všechny jeho bohatství a majetek když jeho manželka vypršel kvůli nemoci a opustil ho tři dcery. Takže patetický bylo jeho podmínku, že musel přestěhovat do selské jeho domku a žil život bídy. Nevěděl ani mít dost kořisti dostat jeho oženil dcer.
Santa Claus


Velkorysý jak on byl, St Nicholas rozhodla pomáhat jim ven ale anonymně. Jedné noci odjel až jejich dům a mající objevil že všechny usnul, tiše upustil tři váčky zlatých mincí komínem a oni přistál na punčochy že děvčata zavěsil krbu. Příští ráno dcer byly přešťastný s zlaté mince našli uvnitř jejich punčochy jak stačilo dost pro ně vdát a žili šťastně po.

Dokonce dnes, děti celém světě oslavovat tento den oběšením jejich punčochy blízko krbu. Většina zemí následovat podobné tradice s menšími variacemi. Ve Francii a Maďarsku, kůzlata držet jejich boty tím krbu nebo na parapetu; v Holandsku oni stack jejich boty s seno a mrkví pro koně Sintirklass.

So děcka, nezapomeňte pověsit vaše Stockings tím krbu, pro nikdy nevíte co vaše dobrodiním v přestrojení bude jako.

0 comments: