Jak Make Vánoce Stockings

Posted by Jiky at 2:21 PM

Wednesday, October 28, 2009

Jak Make Vánoce Stockings
Tento speciální vánoční udělat chcete dar sebe a vaše rodinu a přátele s punčochy, která ponese vaše známkou? Vánoce jsou příležitosti učinit vašeho milovaných cítit speciální, takže prostě pokračujte a úplet vánoční Stockings pro vaše drazí a učinit nich pocit všechny více speciálních. Zde je Vánoce karnevaly s některými pokyny o jak dělat Vánoce punčochy.

Tipy Dne How učinit Vánoce Stockings

* Vaše starý osazení lze použít poskytnout vám základní osnovu pro výrobu novou jeden.

* První dohledat obrys na papír a podle velikosti vystřižené dva kusy stejného tvar od tkaniny tebe rozhodnete provést osazení.


* Potom šít dva kusy dohromady. Zkontrolujte, zda máte odpovídající závity pro všechny barvy, které chcete, aby vaše Vánoce skladování.


* Pokud chcete pouta kožešin a sametu, měření tloušťky chcete věnovat manžetu hranice a vyřezat hranice v husté horizontální pruh.


* Poté, co jste šitá těla, připojte manžety. Make smyčky propíchnutím otvory, pokud chcete stužku zdobit pouta.


* Pokud se nechcete utrácet tolik na textil, papír mohou být také dobré médium pro atraktivní punčochy. S většinou obyčejné věci k dispozici doma, jako je hustý hnědý papír, lepidlo, nit, z jakéhokoliv barvy a nůžky, můžete vytvořit kouzlo.


* Make přehled všech intenzity na hnědém papíře, a vystřižené dva kusy stejného tvaru. Pak připojit dva s lepidlem a propíchněte otvory na hranách.


* Můžete tkát nitě nebo pásky přes tyto díry, které se mohou jevit jako tkaniček. Nakonec, zdobí ji s tím, plakát barvy vzorů.


* Nášivky lze také velmi užitečná, pokud budete chtít opětovně dekorovat své staré punčochy a dát mu nový odvolání. Zvonky, hvězdy a střapci také přijdou vhod.

0 comments: