Vánoční punčocha držáky

Posted by Jiky at 2:21 AM

Friday, October 23, 2009

Vánoční punčochy držáky
Jak získat Santa pozornost mu naplnit vaše osazení s nějakou speciální dárky? No, co nějaký atraktivní vánoční skladování práv, která bude obsahovat nejen pověsit skladování, ale také přidávat oslnění na římse části komína. Zde jsou některé náměty pro skladování držitelů.

Tipy na vánoční punčochy držáky

* Silver je barva, kterou je obvykle spojován s Vánocemi, protože to má jiskru třpytivého sněhu. Tak jako Vánoce skladování držitelé bude zářící stříbrná hvězda přidá kouzlo k výzdobě vašeho domu. Pokud zjistíte, hvězda jako poměrně obecný vzor pro skladování držitelů, máte také sněhové vločky tematických stříbrný závěs, který má struktuře rozložení oslnivé světlo.


* Pokud chcete rozsvítit si plášť s sálavé držitelem skladování Vánoce, jít pro ty z akrylové. Barevné akrylové je vzorem v podobě sněhuláků, Santa Claus, andělé a živé zeleně vánoční stromky.


* Vánoce intenzita držitelé může být spárován s fotorámečky. Tato fotorámečky může být buď čtverci nebo kulatý tvar, přičemž zlacení a plochý základny.


* Proč by se Santa Claus, s jeho magickou hůl a pytel naplněný dary jako hlavní postava stojící na jemný modrý mrak jako vzor pro své držitele skladování Vánoce? To bude v dokonalé harmonii s tématem Vánoc a rozjasní váš plášť.

0 comments: