Stromečku Obchod

Posted by Jiky at 10:21 PM

Saturday, October 17, 2009

Vánoční stromeček obchod je v místě, kde umělé vánoční stromky, pre-lit vánoční stromky, bílé vánoční stromky, rozsvícený vánoční stromky a pre-lit vánoční stromky jsou vystaveny k prodeji. Dalších sběratelských předmětů, jako je treeing ozdoby, svíčky, figurální topiaries a světla jsou také vystaveny na ozdoby.

Více položek zobrazen ve standardním obchodě vánoční strom, jsou:

Pre-osvětlené umělé vánoční stromky - Od 2 stromy nohy chodník do 40-noha obchodní vánoční stromky je velký výběr prémie vánoční stromky s výpletem s pestrými blikající světla. Tam je krásná Cumberlandu jedle, douglaska tisolistá, Tiffany jedle, Sierra bělokorá a jedle bělokorá. Mnohé z těchto stromů funkci přirozeného vzhledu šiškami a zeleno-hrnuli tipy. Toto spolu s kombinací jasných a matného mini osvětlení budí dojem lesa pokrytý čerstvý sníh. Specialty stromy, jako je spirála stromy, míč stromy a vzhůru okrasné stromy jsou vynikající pro chodníky, vchody a omezených prostorech.

Fibre Optic stromy Optické vánoční stromky, holografické palma se světly vánoční a optických rodinné sněhuláka strom je několik málo položek optických stromů vitrina v obchodě vánoční stromek. Magicky zářivé tyto optické výrobky potěší i ty nejzávažnější Scrooge.

Vánoční svíčky a figurky Svíčky, věnců, klečí Santa a Ježíš v jeslích jsou jen pár krásně určené dary. Douglaska tisolistá vánoční věnce a pre-lit bílé smíšené-jedle vánoční věnce jsou opravdu vynikající. Přidejte krásný věnec nad vaší plášť nebo ozdobit schodišťové zábradlí s pre-lit věnec.

Vánoční osvětlení Shop pro téma a tradiční mini, Rampouch, čistá, třpytit, rýže, mikro a LED světla ze skladu, vánoční stromek. Vybrat z mnoha krásných motivů, jako sněhové vločky, hvězdy, palmy, bonbóny tyče a další.

0 comments: