Krajky Christmas punčocha sady

Posted by Jiky at 2:21 AM

Friday, October 30, 2009

Vánoční ozdoby
A krajky Christmas intenzita je dědictví ideální dárek pro dítě nebo vnouče. Karnevaly Christmas má styly špička ponožky Christmas kit od klasických až po současnost ruka-namaloval špičkových návrhářů, takže vaše dovednosti šití přinést nejlepší výsledky.

Vánoční punčocha Myšlenky

* Vyberte z Bubeník a Tree, Santa seznamu, Srdce a anděly, Sobi Santa, Santa mléko a sušenky, a Santa je vinný sklípek ve všech odstínech Paternayan perské příze.


* Bavlna perla závity, když nákladnější než první, jsou použity pro ruční Kris Kringle-maloval krajky design ukazuje Santa nesoucí taštička oblečený v ostrém červené přilákat drobné davy.


* The Angels koncert zahrnují 14 ok Zweigart-mono barvené plátno s plnou barev design, Waverly perské 3 ply nitěmi 2 jehlami a veškeré pokyny. Vzory jsou k dispozici pouze jako plátno. Užijte si dělat něco krásného.


* Srpen vzory jako madona s dítětem, nabízí nejkrásnější a omezené krajky malované vzory v plné barev 10/20 plátno Penelope. To umožňuje šička dělat Polovina kříže nebo kontinentální či Pettipoint stehem. Doplňkové matný bavlněné příze a mohou být zakoupeny pro Continental a Basketweave stehy.



Beautiful Christmas punčocha sady
Nic říká Vánoce jako nádherná osazení a co lepší způsob, jak vyzdobit rukou-na zakázku Vánoce osazení než s motivem krajky kit? Lidé Christmas karnevaly více krajky punčochy na Vánoce.

0 comments: