Vánoční Obchody v Turecku,

Posted by Jiky at 2:21 PM

Friday, October 16, 2009

Pokud chcete zažít pravý orientální zkušenosti s nákupy, by Turecko mělo být váš konečný cíl. Tady je vánoční karnevaly s informacemi o Vánocích Obchody v Turecku.

Ať už hledáte nádherné a zdobené koberce a kilims, nebo jste v hledá šperky, jejichž návrhy se datuje do doby neolitu v Anatolii, může Turecko uspokojit všechny vaše požadavky.

Nejoblíbenější nákupní centrum v Turecku je Kapalicarsi, který je také známý jako Grand Kryté bazar v Istanbulu. Jak budete chodit dolů centra dostanete vidět spoustu obchodů specializující se na příbory, keramické potteries, rytiny, který vás upozorní na říše Osmanské a obrazů. Ostatních oblíbené nákupní centra v Turecku jsou Galleria Atakoy, Capitol a Akmerkez v Istanbulu, Oasis v Bodrum a Atakule v Ankaře. Ve všech těchto ahopping centra najdete jedny z nejlepších a módní butiky spolu s řemeslnické a dárkové obchody, kde můžete nakupovat pro speciální dárky Vánoce pro své přátele i příbuzné. Kromě koberců další slavné turecké suvenýry, které si můžete zakoupit za symbolickou dárky Vánoce bude to, co je známé jako turecké Blue Eye.

Jedná se o široce a levně dostupné v obchodech a obchodech po celé zemi jako je společné přesvědčení, že skleněné modré oči přináší štěstí a úspěch warding zlé. Tyto jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech v podobě tapet, neckpieces a jiné formy šperků. Nicméně, naposledy ale v žádném případě nejméně, měli byste si nikdy ujít příležitost projít kolem Spice Bazaar a obchodu pro některé bohaté a exotickým kořením.

0 comments: