Šít Vánoční punčochy

Posted by Jiky at 2:21 PM

Saturday, October 31, 2009

Šít Vánoční punčochy
Hledat prostřednictvím stovek punčoch v nespočetných obchodech, ale žádný z nich vypadá, že je s tímto okrajem, který jste zoufale hledali? Nebuďte zklamaní. Tady jsme se, že vám budeme poskytovat řešení, která jsou vázány na zázraky pro vás.

Myšlenky na Šicí vánoční punčochy
Máte-li více nakloněny o jež dává průchod své tvořivosti, můžete skutečně ušít si vlastní vánoční punčochy, půjčovat umělecké dotek jí zdobí ji se svými vlastními návrhy a jsou pyšní na to sám na sobě. Pokud si náhodou jeden z mála, kteří mají fascinace šitá Stockings, máme dobrou zprávu příliš. Ready-made Sew vánoční punčochy jsou rovněž k dispozici na prodejnách, které by jistě vyhovět vašim požadavkům a vkusu.

* Jsme příliš obeznámeni s pletené punčochy. Stávku rozdíl letošní Vánoce zvolena Sew Vánoce punčochy. Rack mozek vymyslet nové vzory a motivy. Explore se různé tkaniny a pestrou textur, jako jsou klíčového suroviny pro vaše kyčle Sew vánoční punčochy tohoto roku.


* Výběr vhodné barevné paletě je velmi důležité. Kontrastní barvy jsou sázky obvyklé. Jste-li dost odvážná náhradník světlé pastelové odstíny a udržování v mysli, které se navzájem doplňují.


* Pokud jde o textury, cítí a tkaniny se jedná o trochu experimentování by udělal více dobrého nežli zlého. Plsti, brokáty, fleece, samet a satén jsou nejčastěji používané materiály.


* Satin, řetězec a rybí stehy jsou ideální pro definování okrajů, zatímco tělo a manžety vypadají pěkně pokud je vyzdobena appliqués, krajek a lehkých motivy.


* Pro více luxusní pohled, linka z manžety s kůží a vyplňte své iniciály vyryté na manžetou s perličky, flitry a krystaly nebo jednoduše připojit pompoms střapce a půjčovat je hravější pohled.

0 comments: