Volný Knit Christmas punčocha Patterns

Posted by Jiky at 10:21 AM

Tuesday, October 27, 2009

Objevte kouzlo na prstech letošní Vánoce a dar své blízké něčím opravdu svůj vlastní s volným plést vánoční osazení vzory z karnevaly Vánoce.

* The česaná příze se stříbrnou a zlatou nití průjezdem lze vždy pletené do krásné Vánoce skladování. Nejvíce jednoduché, ale atraktivní model lze skloubit horizontálních nebo vertikálních cornrows se jasné a světlé barvy střídavě. Možná zdobí řadách světlejší odstín u některých vánočních ozdob či viset střapci bezplatných barev z manžety.
* Pletení vám dává svobodu výkon Vašeho výběru. From severských vzorů na návrhy týkající se spoty a koníčka, může magické prsty tkát cokoliv podle vašich představ. Severské vzory, nejpopulárnější je vzory snítka, sněhová vločka, tulipány a vánočních hvězd atd. Je-li vaše koníčky patří jízda na kole, můžete mít ve vlaku cyklistů na manžety, nebo-li hudba fascinovala dostanete na klavír kláves nebo některé noty celém těle punčochy
* Nejběžnější způsob, jak přizpůsobit je otisk své jméno na punčochy. Toto můžete si udělat na manžety nebo může plést to celé tělo punčochy. Pokud je funkce v orgánu punčoch, můžete vyzkoušet několik artistic masek pro římské abecedy. Appliqués může hodit, aby byl jedinečný a atraktivní.
* Punčochy s motivem mozaiky také odvolání jejich vlastní. Zatímco z paty na špičku je plyšové červené, velkou část po manžety může mít pestré vzory se zelenými a bílými, mezi nimiž se objevuje vánoční stromeček nebo starý Santa s jeho pytel plný dárků.

Oslavte to kouzelné Vánoce s Drzý vzory Knit Christmas Intenzita a vychutnat sváteční s karnevaly Vánoce. Nezapomeňte se podělit o své inovační nápady s námi. Měli bychom být více než povinnost spolupracovat.

0 comments: