White Christmas Movie

Posted by Jiky at 1:21 PM

Tuesday, November 3, 2009

White Christmas se film, který vyšel v roce 1954. Naladit v tomto Vánoce s některými proslulé filmy, jejich spiknutí-čáry a současné popularitě, které je baví. Vánoce karnevaly je zde všechny informace o White Christmas Movie.

Píseň White Christmas je bezpochyby nejznámějším a nejoblíbenějším všech dob. Hudby a slova pro Bílé Vánoce napsal Irving Berlin v roce 1942. Film je režie Michael Curtis z práce Paramount Pictures-station.

Po odchodu z armády poté válce, Bob Wallace a Phil Davis týmu pro vrchol píseň-a-tanec zasáhnout, pokud Davis hraje dohazovač a zavádí Wallace na pár krásných sester (Betty a Judy), kteří mají také píseň-a-tanec jednat na skladě. Když se Betty, a Judy cestu do Vermontu hrát pro pořad Vánoce Wallace a Davis následovat, jen aby zjistili, že jejich bývalý velitel, generál Waverly, je podat vlastník. Řada romantických Mix-up uspět jako umělci se snaží pomáhat generálnímu.

Obsazení zahrnuje Bing Crosby a Danny Kaye ve dvě hlavní role, s Rosemary Clooney i Vera Ellen jako sestry. "Sestry" komedií akt, Bing a Danny provést tam nebyl původně ve scénáři. Oni byli šaškování kolem na scéně a režisér, že to bylo tak vtipný, aby byl vzat v potaz. Zde naleznete vše kolem White Christmas Movie při karnevaly Vánoce.

0 comments: