Čtyři vánoce Movie Preview

Posted by Jiky at 5:21 AM

Tuesday, November 3, 2009

Jak jsme čekat na svátky vánoční Hollywoodu sprchy nám škálu vánočních filmů. Od Santa Grinch to, ze rádi rodiny zlé nevlastní matky vidíme, že všechny tyto Flicks Vánoce.

Letošní prázdninové období by také mělo hodně obchodě pro milovníky filmu. Pojďme nahlédnout do filmu Vánoční to dělat rámus této roční době ...

Čtyři vánoce Příběh Už jste slyšeli o rozvodu a vánoce společně? I když se dá (doufejme!) trochu klidu na oddělující pár otázkou rozvodu má vlastní vedlejší účinky. Rozvodu přináší zcela nový dilema pro děti rodiny - Na koho navštívit na Vánoce?

Opravdu si k návštěvě své rodiče na Vánoce? - Je otázka. Důvěřujte nám, pokud nemáte návštěvu, jste odsouzen pro celý život. Reese Witherspoon, a Vince Vaughn očividně jsou zcela vědomi důsledků, a přijde šílenství dosáhnout, pozdraví, a splnit jejich rodiče na Štědrý den.

Zajímá vás, co jsme mluvíš? 'Four Vánoce,' nový řádek Cinema a Spyglass Entertainment film, jen ukazuje, co si mnozí z nás se setkali na Vánoce. 'Four Vánoce' mluví o známém bolest že Kate (Reese), a Brad (Vince), prochází při pokusu navštívit každé čtyři jejich rodiče - všichni se rozvedli a znovu oženil. Vánoční stane pohromou pro ně snaží řídit hostující čtyřech různých domácnostech.

Je to stále neznámý, kolik katastrofou jejich vánoční ukáže se. Přestože prázdniny jsou všechno nepříjemné a zábava, špatná Kate a Brad trápil se snaží udržet své rodiče šťastné. Pouze tehdy, pokud měli dvě rodiny navštívit - ach, ta bolest.

Obsazení čtyř vánoce filmů Je to čekat, a čekat na to romantická komedie, jež měly být vydána v listopadu. Jiné než Vince Vaughn Reese Witherspoon, a je obsazení filmu také Robert Duvall patří, Sissy Spacek, Dwight Yoakam, a Mary Steenburgen.

0 comments: