Vánoční Plays for Kids

Posted by Jiky at 5:21 PM

Monday, November 9, 2009

Vánoční Hry pro děti
Christmas je velmi zvláštní doba pro děti. Oni mají dlouhou zimní dovolenou ve škole v době Vánoc. Z tohoto důvodu tráví dovolenou času sledováním různých vánoční hry se konala v jejich okolí.

Seznam vánočních her pro děti
Vánoční Plays for Kids obecně funkce Vánoční související příběhy z Bible.

Různé vánoční příběhy a mýty jsou zdramatizoval v roce jednoduchým způsobem tak, aby se maličké mrňousů pochopit, stejně jako si je.

Uvedeny níže se seznam nejlepších vánočních her pro děti.

Někdo má narozeniny

Jedná se o hudební Vánoce, kdy děti podíl velká legrace zpěvem písní a zvonění zvonů, jak oslavují Ježíše 'narozeniny s vánočním večírku v jeslích. Některé jsou oblečený jako andělé, kteří manipulují pozvánek, jsou některé oblečený jako pastýři, kteří čistí a zdobí jesličky a někteří jsou vyzdobeny jako mudrci, kteří nabízejí dárky Ježíšek. Hvězda vede mudrce do chléva v Betlémě, v době Vánoc, kdy má někdo narozeniny.

Papa Martinův Christmas

Tento krásný hra vychází z klasické pohádky Tolstého o ševci, který sní že Ježíš bude ho navštívit následující den. Tráví den dívají a čekají uprostřed několika přestávkami od lidí kteří potřebují jeho pomoc. Na konci dne se cítí smutné, že Ježíš nepřišel navštívit, ale slyší Pán řekl jsem mu, "Co jste udělal pro ostatní, jsi pro mě."

Někomu se blíží k našemu domu

To je vánoční příběh, jak je patrné očima zvířat ze stájí, kde Joseph & Mary přišel k pobytu. Gabby je růžová plameňák, že je zaneprázdněn připravuje na Vánoce. Ale její přítelkyně Minnie Moo (kráva) vypráví Gabby o další způsob, jak připravit na velmi zvláštní někoho. Gabby pomáhá při parodie tím, že zpívá sloka z různých vánoční koledy.

0 comments: