Vánoční představení pro děti

Posted by Jiky at 1:21 PM

Monday, November 9, 2009

Christmas Plays za Children
Vánoce jsou vzrušující doba pro dětí. Oni mají dlouhou zimní dovolenou do školy o vánočních svátcích. Z toho důvodu tráví dovolenou času sledováním různých vánoční hry se konala v jejich okolí.

Vánoční představení pro děti poskytují jasnou představu o různých vánočních legend líčený v bibli.
Christmas Plays
Uvedeny níže je seznam nejlepších vánoční hry pro děti

Have You Seen Vánoce - Tato hra Vánoce se soustředil na mladého chlapce hledat na Vánoce. Hrozí mu problémy najít nikoho, kdo může říct mu, kde ji hledat. Této parodie je psáno být provedena u mladých lidí. Jamie dospívající chlapec hlavního hrdiny. Mladý děti zdobit a poskytuje živý obraz z Betlém, která se zjevuje na jevišti na konci hry. Děj se odehrává na pódia s betlém zapadlo za závěsy až do konce. Děti, které tvoří betlém zpívají se koledy.

Koryto Mania
- To je příběh vánoční řekl v unikátním způsobem prostřednictvím pohledu každého z kusů zrození. V tomto muzikálu, zvířata, která byla vytlačena narozením Krista, jsou rysy. "Cool východní chlapi" přelstít ošklivé Herodes. Je vánoční party, jako jste ještě nikdy neviděli.

Vánoční příběhy pro Děti
Papa Martina Vánoce - to krásná hra se opírá o klasické pohádky Tolstého o ševci, kdo sní, že Ježíš bude ho navštívit následující den. Tráví den dívají a čekají uprostřed několika přestávkami od lidí, kteří potřebují jeho pomoc. Na konci dne se cítí smutné, že Ježíš nepřišel navštívit, ale neslyší Pán řekl jsem mu: "Co jste udělal pro ostatní, jsi pro mě."

0 comments: