'The Nightmare Before Christmas' Movie Plakáty

Posted by Jiky at 9:21 PM

Tuesday, November 3, 2009

Vánoce jsou nepředstavitelné sans roku 1993 filmu 'The Nightmare před Vánocemi'. Christmas karnevaly je tady se všechno, co potřebujete o 'film The Nightmare Before Postery Vánoce'. Jde o obyvatele, kteří unesli Halloween města Santa Claus a převzít vánoční jeden rok, a chaosu, který následuje.

Existují technické stranách filmový plakát. Velikost je typicky 27 "x 41" do 1985, 27 "x 40" za 1985. To je vytištěna na papír. Pre-1985 plakáty jsou obvykle složené, post-1985 plakáty jsou válcované předem 1 list. Některé z plakátů Advance mají úplně jiný než umělecká díla plakát doprovodných konečné verze. Reprodukce jsou zpravidla nižší ceny a jsou úplně nové a vynikající condition.1 reprodukce plakátů listu jsou obvykle 27 "x 40" ve velikosti, ale tyto rozměry nejsou vždy přesné. Přesná šířka se pohybuje 25,75 reprodukce plakátu z "až 27" a přesná výška se pohybuje od 36 "až 40".

Film buňky jsou před-zarámované film do sbírky včetně pás 35mm filmu ze skutečné tisku, že film, spolu s plnou-barevnou pohlednici nebo fotografii z filmu. Film buňky jsou omezený-vydání položek a každý z nich přichází s Certifikát pravosti.

Tim Burton říkal že originální báseň byla inspirována, když viděli Halloween zobrazit zboží na skladě jsou snesena a nahrazena displej Vánoce. Jeho motto zní "A morbidní příběh s humorem a zlý''strhující animace. Podívejte se na více na karnevaly Vánoce.

0 comments: