A Christmas Carol Movie

Posted by Jiky at 9:21 AM

Wednesday, November 4, 2009

Nalaďte si letošní Vánoce s některými známé filmy, jejich spiknutí-linky a současné popularitě, že je baví.Vánoční karnevaly nabízí informace o Koleda Movie. Film z roku 1951 byl v režii T Jimmy Murakami scénář s tím, Piet Croon.

Jak je všeobecně známo, je založený na románu Charles Dickens.

Na Štědrý den v roce 1840 v Anglii, není lakomý Ebenezer Scrooge navštívil duch jeho bývalého obchodního partnera, Jacob Marley, který varuje před změnit své způsoby, nebo být odsouzena k věčnému zatracení.

Duchy Vánoc minulosti, současnosti i budoucnosti mu ukázat chyby způsoby Scrooge a ukázat lidem, kteří jsou schopni udržet Vánoce v jejich srdcích 365 dní v roce. Je to jednoduše nejlepší adaptaci klasické Dickense, které lze přičíst několika důvodů. Scrooge výkon překračuje všechny popisu velikosti. Hurst směr evokuje ideální emoce na všechny ty správné momenty. Zbytek obsazení zůstal věrný charakterizace k čertu '.

1984 verze byla natočena v Shrewsbury se George C. Scott v čele. Je to vynikající jeho zobrazení Scrooge, které mají sklon zapomenout kdokoli jiný ve filmu - je David Warner jako Cratchit Bob, Edward Woodward jako bodrý duch současnosti Vánoc, a Roger Rees jako synovec Fred, ale jsou zastíněny (nebo za ně ručí). Ten, kdo se dostat znak zůstat v paměti Jacob Marley (velmi strašidelný by Frank Finlay představení).

Tohle je perfektní film sledovat v průběhu prázdnin. Rating činí 10. Mnoho z nás má oblíbený film Vánoce že bychom raději si s námi. The memorabilie tohoto filmu vám dovolí připomenout sami na specialita příležitosti, zejména s vánoční karnevaly.

0 comments: