Merry Muppet Christmas Movies

Posted by Jiky at 9:21 AM

Friday, November 6, 2009

Merry Muppet Christmas Filmy jsou ideální pro prohlížení dovolenou. Pokud je to venku sněží, a jste upoutána na svého domu, do sledujte Merry Muppet Christmas Movies, s vaší rodinou a přáteli. Pokud jste to sledovali s dětmi, je lépe zvolit relativně nové verze, protože jsou lehké a snadno hearted děje, ale jestli jste to vy, jít za premiérem Muppet Movie 1979.

Většina disků DVD jsou k dispozici v prodejnách a olovo, neboť je čas vánoční, jste nejspíš narazíte i sotva k dispozici verze v prodejnách během této roční době.

Merry Muppet Christmas Filmy jsou velmi populární a DVD stejného může sloužit jako ideální sprchy Vánoce. Jde to se dobře ve všech věkových skupinách a obsahuje náladu na Vánoce. Tady jsou názvy několika populárních Merry Muppet Christmas filmy, které byste mohli minout jako dovolenou sprchy.

# The Great Muppet Caper-Kermit je 50th Anniversary Edition

# Muppet na Čaroděje ze země Oz

# Muppet Show-Season One

* The Muppet Movie

* Muppet to Take Manhattan

Ale nejslavnější ze všech, je to velmi veselé Vánoce Muppet Movie který obdržel nominace na Emmy. Film se točí kolem, jak chytrý bankéře Miss Bitterman pokusí převzít Muppet divadla, kde se plánuje postavit nočního klubu a jak jí jde o to dělat pomocí nekalým způsobem. Ona Pepe triky do dávat ji pouze kopii smlouvy mezi otci a Muppets a znemožní na Muppet divadla jen pár dní před Muppets měl v plánu držet fantastická Vánoce. Ale i přes veškerou nepřízeň osudu the Muppets visí na, což nesčetné oběti v procesu a konečně podaří udržet divadla. Kermit, bude jistě žába ukrást srdce děti, ale můžete také zvolit pro zralejší Muppet Vánoční koleda. Pro více informací přihlásit na našich stránkách vánoční karnevaly.

0 comments: