Vánočka Dekorace

Posted by Jiky at 1:21 AM

Wednesday, November 11, 2009

Pečení koláče vánoční je to obvyklé v každém křesťanská rodina. Vánočka Dekorace jsou pestré a vydatné. Vánočka Vyznamenání vyvedu tvořivých schopností svých tvůrců.

Podíl těchto dort zdobení tipy a nápady, jak utěšený péct vánočky ozdobena nádhernými dekoracemi. Čerstvé jedlé květy udělat nádherné a snadno vánočku ozdoby. Hromady na čerstvé květiny jako jsou sladké fialky, levandulový, zimolez, okvětní lístky růží a calendulas na prostý vánočky. Chcete-li přidat nádhernou jiskřivě záře na koláče prachu květiny se super jemný cukr.

Čerstvé ovoce může být použit okořenit koláče Vánoce. Kiwi, hrozny, pomeranče, jahody lze dohodnout na vrcholu dortu a prosklené s lesklými sirupem. Čerstvé krájené fíky s dollops šlehačky udělat cute stejně jako báječný výzdobu.

Krajky papírové ubrousky umístěn nad koláč do prachu umožňuje nádherný krajkový vzory. Nádherné vzory, jako jsou hvězdy, puntíky, květin, diamanty, vinnou révu, a vlny lze snížit se z pergamenu, a mohou být použity k sadě do koláče. Skvělým způsobem, jak prach dortu je použít šablony, třídy vyzařování linek a cukr, tak i cukráři 'a kakaového prášku.

Čokoládové kudrlinky, volánky, rozeklaná desky a listy jsou další snadný způsob, jak oživit dort. Čokoládové kudrlinky lze provést se zeleninou Loupač jednoduše holení pryč kousky čokolády bloku Marcipán tvarovaný do různých tvarů dělá velmi atraktivní ozdobami. Marcipán může být ve tvaru do zvířat, ovocem, zeleninou, květinami, a jakékoli množství fantaskních tvarů.

0 comments: